fredag 11. februar 2011

SofadagerDet blir lenge mellom innleggene her. Å ha valp i hus er virkelig travelt! Tissing , bæsjing, bite på alt innen rekkevidde og han vil helst sove på fanget. Da blir det vanskelig å utrette stort hjemme. Når det i tillegg ble to febersyke gutter denne uka, har det blitt tilbrakt mye tid i sofaen med de små.

Med en liten sovende valp på fanget passer det fint å strikke litt, så jeg kom endelig igang med å teste ut en oppskrift fra denne Nøstebarnboka jeg fikk til jul. Jeg har brukt babymerinoull kjøpt på Nille som jeg hadde liggende, så jeg er litt spent på resultatet. Uvisst hvem som skal få den ennå, det kommer vel litt an på resultatet...:O)

I dag har det virkelig vært nydelig fantastisk vårvær her, strålende sol og mildt. Typisk når ungene er syke og ikke orker ut.....

Men en liten tur rundt huset ble det på Linux og meg. Her ser dere vimplene fra i sommer som titter frem under snøen og vitner om at vinteren kom brått på i fjor.

Under ser dere østsida av huset som står for tur til å males i vår. Det blå rundt vinduene skal vekk. Det var et forsøk vi gjorde for et par år siden for å se om vi kunne forandre på noe på huset, men vi har bestemt oss for å ha alt hvitt igjen.


Ha en fin helg!

4 kommentarer:

 1. så fint du gir livstegn fra deg igjen, Tuppelure:) Har vært sååå spent hvordan det går med Linux og resten av familien:) Valpetida er ei travel, men morsom tid:) Mange historier å se tilbake på og å le av:) Han blir jo husrein snart da vettu:)
  Trasig at barna er syke, været er knallfint ja og det er meldt bra utover også:)Så da kan de jo leke ute i finværet når de friskner til:)
  Vinteren kom for fullt igjen:)
  Bra du kan strikke med valp på fanget:) Da får du jo gjort noe:)

  Ønsker god bedring til guttene dine og riktig god helg:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Fine vårbilder. Sol på snø er vakkert. spesielt når det er noen flekker hvor det grønne kan stikke frem :)

  Ja, det er virkelig en intens periode når hunden er liten- og reint for mye samtidig med syke barn. God bedring til dem begge :) Ser lovende ut det strikkeprosjektet- det var en flott farge!

  Ha en finfin lørdag :)

  SvarSlett
 3. Så koselig det hvite huset ditt er :) Måtte smile litt når jeg så den lille vimpelen stikke frem ;) Måtte barna bli friske snart da . Så bra at valpen har funnet seg godt tilrette i mors fang :)

  Ha en fin Lørdag :)( Har nettopp hentet sønnen som har vært på nattcup i vollyball . Turneringen har vart fra 21-09 , han var veldig trøtt ! Og gikk rett opp og la seg , blir vel hjemme i dag vi også ;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Så koselig med liten valp i huset :) Jeg har allergiske barn, så ingen dyr på oss...men vi hadde gleden av å ha en boxer noen år, og det var stas med hundekompis :)
  Finefine bilder - så koselig hus dere har :)

  Marit

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...