torsdag 3. mars 2011

Fin ferie

Da er vi hjemme igjen etter en særdeles vellykket hyttetur. På tross av, eller kanskje heller på grunn av, at det til vår overraskelse ikke var TV på hytta, så har vi storkost oss fra ende til annen.

Så deilig det er å ikke være nødt til forholde seg til klokka, bar leve i øyeblikket og gjøre det man har lyst til i det som virker som uendelig mye fri tid! Virkelig lykke:O)

På hytta var det deilig vårstemning, ja det føltes virkelig som påskeferie. Vi grillet pølser på bål og koste oss ute hver dag og når søndagen kom bestemte vi oss for å ta et par netter ekstra. Fint å ha muløighet til å ta det sånn på sparket.
Linux syntes det var ypperlig å springe rundt hytta og utforske bar mark for første gang.

Det ble også en liten bygdetur og da måtte vi selvfølgelig innom bruktbutikken. Her fant jeg noen dyne- og putetrekk i lyse blåfarger og et grønt putetrekk. Alt godt gjemt på bunnen av en kurv. Fant også en krakk som skal males og trekkes om.

Og tror du jammen ikke Tuppeluremannen gjorde sitt første bruktfunn også! To store esker med bilbaner. Gjett om lykken var stor da vi satt opp en kjempebilbane på stuegulvet om kvelden!!

I morgen er det allerede fredag igjen og jeg skal ut og kjøpe maling til den nyinnkjøpte krakken.
Ha en fin helgestart alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Åhy, det hørtes deilig og så koselig ut! Og det var jo ikke noe snø på de bildene!!! Herlig! Gleder meg til snøen forsvinner her og:) Nå vil vi ha våååår!

  Gleder meg til å se krakkene:)

  god kveld:) klæm:)

  SvarSlett
 2. Dejligt med en ferie sammen med familien - det lyder til, at I er rigtig gode til at være sammen og nyde hinanden :)
  Hej fra Line

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...