fredag 16. november 2012

Så gikk dagene da....

Og så var det plutselig en måned siden siste innlegg... Og jeg som skulle fortelle om noe spennende...hmmm
Vel, det spennende (som ikke er fullt så spennende lenger når det nå er en måned siden) var at husbonden og jeg var på tur til Venezia. Det er andre året på rad at vi besøker denne vakre og mystiske byen der livet er så helt annerledes enn andre steder. Vanskelig å beskrive men det er som å trå inn i en annen verden der tid og sted opphører. Iallfall på senhøsten da det er lite turisme. Om sommeren tror jeg ikke man får helt den samme følelsen pga det enorme antallet turister.
Jeg får iallfall ikke nok av Venezia og vil bare tilbake. Kjøre Vaparetto (vannbuss) langs Grand Canal, gå seg ville i trange gater og smug, beundre uendelige antall vakre kirker og historiske bygninger, innta god mat og vin, og nyte fraværet av trafikkstøy. Mitt paradis på jord!!!

Nå var planen å ta MASSE fine bilder fra denne fantastiske byen men så var jeg så greide jeg å glemme kamera. Er det mulig!!!
Så da har jeg bare mobilbilder og det stoppet seg litt for blogginga rett og slett.
Jeg har jo som så mange andre hevet meg med på Instagram, og har nok blitt litt hekta må jeg innrømme. Så gøy, kjapt og enkelt! Da virker det jo litt mer krevende å blogge...

Så da prøver jeg meg på litt mobilblogging.... Aner ikke hvor bildene havner hen her men skitt..:0)

God helg!

1 kommentar:

  1. Hei og takk for hilsen inne hos meg! Ja, sant den kontorstolen er fin!? Veldig fornøyd med den, det var kjærlighet ved første blikk på en måte. Var så heldig å finne den på en finfin bruktbutikk i Kristiansund. Lurer veldig på hvor den kommer fra, men vet det ikke, dessverre. Kanskje finnes det ikke så mange av dem? God søndagskveld til deg.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...