torsdag 16. desember 2010

Julekuler

Nye fargerike julekuler er kommet i hus. I fjor bugnet butikkene av fargerike julekuler følte jeg, men jeg gikk kun for sølv. I år vil jeg gjerne ha fargerike julekuler men butikkene bugner av sølv...

Jeg har gjort som så mange andre og latt julekulene pryde heimen også før de skal på treet.
Kveldskos!

5 kommentarer:

 1. Å, de kulene var skikkelig stilige:) Tøft med kun en grein med kulene på. Her har jeg mange, men føler det ble litt rotete. Har også lurt på å lakke greinene hvite. Det skader jo ikke prøve, men det er jo flott med natura da:)

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Fine kuler...artig med farger. De greinene er bare superfine før jul :) Så i et blad ei som hadde malt de turkise...

  Marit

  SvarSlett
 3. Flotte kuler! Jeg liker godt de med litt farger på, jeg også ;-)

  SvarSlett
 4. Fine kuler! Og veldig, veldig fint kjøkken under her, grattis! Likte særlig godt tapeten, den gjorde seg. Jeg vil og ha nytt fint kjøkken, men jeg vil at noen skal gjøre det for meg. Noen, hallooo? Slik har jeg ropt i ukesvis, men ingen melder seg. Akk ja.

  SvarSlett
 5. Heeei! AAhhh for noen fine kule på greina di, har virkelig lyst til å gjøre noe slikt selv men ikke funnet tid eller grein til det. Vi har ikke juletre i år, kunne blitt en fin erstatning.
  Og herrlighet for en forandring det har blitt på kjøkkenet deres. Nesten så jeg ikke har ord! Virkelig virkelig godt jobba, virkelig vært alt strevet for du og du så lyst og innbydende det ble.
  GRATULERER MED NYTT KJØKKEN! :D

  Og du ikke stress med den tapeten, det er nok å gjøre for oss alle før jul nå.. Håper du får gode dager fremover, snart er det pakkeopp tid!

  Julehilsen fra Med et lekent sinn

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...