tirsdag 14. desember 2010

Vårt nye kjøkken


Endelig kan jeg vise frem det helt ferdige kjøkkenet vårt. Jeg har gledet meg til denne dagen lenge, kan nesten ikke fatte at vi er ferdige. Det har vært en lang og slitsom prosess. Tenk vi startet i september!!!
Når jeg ser disse bildene av det gamle kjøkkenet så blir jeg nesten kvalm og sliten bare av tanken på alt det arbeidet.... Jeg er inderlig glad jeg ikke skjønte på forhånd hvor mye arbeid det ville bli...:O)


Masse eik, mørke gulv og vegger...
...til og med eik i taket....
Og nå....TADA!!! Superfornøyd! Absolutt alt er malt. På skapene har vi brukt Quick emaljelakk i antikhvit. Veggene er malt i fargen Isvann.
Knottene er byttet og de er det Tuppeluremannen som har kjøpt på Claes Ohlson. Kjøkkenstolene er i ferd med å falle fra hverandre så de vil bli erstattet om ikke lenge.
Tallerkenhylla har jeg vist før men jeg liker den så godt at jeg viser den igjen.
Hjørneskapet har ikke fått på dør ennå, vi måtte bestille spesielle hengsler. Hengslene er byttet ut på alle dørene.
Vasken ble noe (eller egentlig ganske mye) over budsjettet, men vi/jeg fallt sånn for den. Nå sparte vi noen tusener på å male taket fremfor å kjøpe nytt så jeg har ikke så veldig dårlig samvittighet for det:O)
Vasken er i stein og er kjøpt på Coop Bygg Extra. Kummen er dyp og jeg er veldig fornøyd med å ha fått avrenne på siden. Da er det så enkelt å vaske ting etterhvert.
Flisene har jeg malt med blank maling. Jeg elsker de svarte benkeplatene. De får kjøkkenet til å virke så mye ryddigere enn den gamle benken.
Kjøkkenhåndkledet er fra Nettpynt og passer perfekt inn:O)
Boksen med oljer i er en malt isboks fra bruktbutikken.
Julepynten har inntatt huset....
Det hvite gulvbelegget ble også bra. Vi hadde håndverker til å legge det og det var veldig deilig å ikke gjøre noe selv.
Gulvet ser veldig rosa ut på bildet her, men i virkeligheten er det hvitere .
Det er ganske glatt ennå så ungene seiler rundt på ullsokkene sine for tiden:O)
Her er det endelige resultatet med tapeten. Superfin om jeg får si det selv!Og til slutt en liten liste med småtterier som står igjen. Tavla står strategisk plassert på kjøkkenbenken så vi kan se hvordane punktene strykes for hver dag...:O)

Så nå er det bare å konsentrere seg om juleforberedelser her i huset:O)

Ha en fin uke alle som er innom! Dere gjør meg så glad:O)

8 kommentarer:

 1. Så flott kjøkkenet ble!totalt forandret :)
  Gratulerer og BRA jobba!

  SvarSlett
 2. Hurra Tuppelure!!!
  TIL LYKKE med jeres nye køkken, hvor er det blevet fantastisk! Jeg har glædet mig meget til at se, hvor fint det blev, og det er virkelig blevet SÅ GODT!
  Og jeg er også helt vild med din tallerkenrække (tallerkenhylla). Smukt.

  SvarSlett
 3. Men vilken härlig förvandling av köket! Kul att få se det... för vi pratar om att måla om vårt träkök i vitt såsmåningom. Ditt kök blev ju ett helt nytt. Superfint!

  SvarSlett
 4. "I am spitsless " ! Dette var så fint Tuppelure :) Jeg liker fargene , kokeøya , TAPETEN , tallerkenhylla , ja alt ! Total forandring . Dere har hatt mye jobb med dette . Dere kan senke skuldrene nå , og smile fra øre til øre ;) Jeg smiler også :)

  Ønsker dere en fin dag i dag :)
  Stor klem fra Janne

  SvarSlett
 5. ÅÅ så fint dere har fått det! Skjønner godt at du er fornøyd:) likte spesielt den nye tapeten, den var lekker!
  ja de stoffpakkene mine er veldig fine om jeg må få si det selv, de kan brukes til mye rart.. kommer enda flere til salgs etter nyttår, så da må du bare følge med:)
  de merkelappene har jeg forresten bestilt på denne siden: http://minanamnband.se/

  Veldig enkelt og greit:) absolutt til å anbefale å bestille hos dem:)
  da ønsker jeg deg en fortsatt fin kveld og en fin førjulstid:)

  SvarSlett
 6. Det ble kjempe fint! Så koselig:) Det gjør mye å male lysere! Så flott tallerkenhylle! Jeg har også lyst på tallerkenhylle på kjøkkenet våres:) får se om jeg finner på loppemarked til våren;)
  Ha en fin førjulstid!
  Kari-Anne

  SvarSlett
 7. Å, så fint det ble! Likte spesielt godt tapeten, den var superherlig!
  Og du? TUSEN TAKK for pakke i posten!!! Herlighet som jeg gleder meg til å begynne å sy igjen på nyåret en gang:) Hurra!

  Hilsen fra Janne:)

  SvarSlett
 8. NYYYdelig! Imponert til de 1000!
  Elsker det! Alle detaljene, brødboksen, armaturet på fantastiske vasken,trekomoden med alle skuffene,Kjøkken lampa!Ahh herlig herlig!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...