fredag 13. mai 2011

Dvalen er over...


Oj! Det ble en skikkelig lang bloggepause det..... Over en måned! Vet ikke helt hva som hendte men plutselig var det bare så mye annet som opptok tiden og så kom jeg liksom aldri igang igjen. Jeg har knapt lest en blogg, ja ikke så mye som åpnet laptopen engang!!

Men det har faktisk vært en deilig tid. Familie og hagekos har vært høyt prioritert. Vi har hatt tidenes påskeferie og en nydelig weekend på Alexandra i Loen. Jeg har sydd, plantet, vært på loppiser og ikke minst begynt å trene.


Været her har vært helt fantastisk. Sol og varmt i flere uker og mange timer har blitt tilbragt på favorittplassen på terassen med en god bok. Akkurat nå leser jeg "Drømmehjerte" av Cecilia Samartin :O) En nydelig bok, perfekt for alle som likte "Øya" av Victoria Hislop. og hvem kan vel ikke like den....I dag har det striregnet, J og jeg er alene hjemme og forholdene ypperlige for et blogginnlegg. Alt i alt er en litt friskere, gladere og sprekere Tuppelure VELDIG klar for å blogge igjen. Og ikke minst gleder jeg meg til å lese blogger igjen, virkelig gleder meg:O)

God helg!

2 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake.

  Vi trenger alle pauser fra ulike ting av og til, og det er alltid viktig å prioritere de rette tingene.

  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Så kjekt å sjå livstegn fra deg igjen :o)
  E nok ikkje så dumt med pauser innimellom nei. Godt å hørra at pausen var av det gode slaget. Og DET fina lappeteppet da!
  Flinka! :o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...