onsdag 20. oktober 2010

Tidelibom


Slik så det ut i bakhagen i ettermiddag. Full vinter og det laver fortsatt ned. Jeg elsker snø og blir bare fyllt av gode følelser når det snør. Det er en spesiell følelse å være ute å gå i den første snøen, det lukter liksom snø... "Når alle lyder pakkes inn i vatt..." som de synger i Skomakergata og som jeg nynnet på vei hjem fra jobb i dag.....

Min mamma har alltid hatt det som tradisjon å tenne lykter på verandaen når den første snøen faller, så når Tuppelurejenta og kom hjem i ettermiddag tente vi lykter på trappa. Det er så koselig med slike tradisjoner.
Mens Tuppeluremannen svetter i vei på spinning koser jeg meg hjemme med julebrus, knekkebrød med fenalår, blad og blogger.
Jeg elsker denne julebrusen og kunne ikke dy meg for å kjøpe den selv om jeg i prinsippet er imot jul i oktober.....
Lørdag farer jeg til Tigerstaden for å feire en vennine, hæla i taket og karneval:O)
Tirsdag flyr jeg videre til København med min kjære! Å som jeg gleder meg..ihhhh! Husflid, Grønlykke og Retrovilla er plottet inn på ipoden, klart til shopping!
Så her blir det en liten bloggepause, ha det fint så lenge:O)

6 kommentarer:

 1. WOW snøøøø! Ahh så gøy! Så fin tradisjon med å tenne lykter.Jeg må alltid lage snøball å kaste den på noe jeg.
  Radioen sa det kanskje skulle komme snø i oslo i morgen. Kjenner jeg er spent.
  Kos deg det meste du kan i dagene som kommer.
  Kjøbenhavn er GØY!

  mvh
  Med et lekent sinn

  SvarSlett
 2. Å wow, så fint det er i hagen deres! Og for en koselig tradisjon med lykter på første snødag.
  Du er heldig som skal til København. Gler meg til å høre og se dine opplevelser derfra. Ha en fin tur. Kos dere masse!
  Klem

  SvarSlett
 3. Å, jeg er dypt og inderlig misunnelig på snøen deres. Er jo fra Trøndelag, og er vant til skikkelige vintre, og da gjør det litt vondt i sjela å bo helt nede i Østfold og ikke ha noe vær å snakke om fra november til mars. Altså, 5 varmegrader og oppholds, kanskje litt regn til tider... Blæææ så kjedelig. Jeg vil ha snø, kulde, gjerne stormer med jevne mellomrom. Nei, jeg må bare innse det. Bor på feil sted. Og Dahls julebrus ha de ikke her heller. Den er hellig for meg, ingen over, ingen ved siden. Og jeg spretter min første når klokka tipper midnatt, natt til 1. desember :-)

  GOD tur til både Oslo og Køben. Kos deg VELDIG masse, jeg gleder meg til å se hva du kommer hjem med.

  Klem Tevanga

  SvarSlett
 4. Hei :) Snø har det ikke kommet her jeg bor ennå . Så koselig at du fører tradisjonene videre :)Jeg kom til Oslo i dag , er på besøk hos min søster . Ser at Med et lekent sinn melder snø i morgen , så da får jeg vel tenne en lykt jeg og ;)

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 5. Hi hi, like før jeg kan kalle meg selv skaptrønder. Men det er jeg jo ikke. Æ e ekte Sør-Trønder fra Orkdal'n, og e radiograf. Surre med skjelett, blodåra og indre organa dagen lang. Men itj før i januar da. Perm enda.. puh. Først e det jul. Uten Dahls julebrus :-( Så du e sykehusdame du og?

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for fin kommentar!
  De er så søte de soppepuffene syntes jeg og!
  Kjøpte den med meg i sommer for 299,- Litt stiv pris for meg men bare MÅTTE ha den. Jeg er en sånn SALG dame jeg. Nesten litt vanskjkelig å handle til full pris, men i blandt går det forykende lett!

  NattiNatt

  mvh ;ed et lekenmt sinn

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...