fredag 8. oktober 2010

Ny lampeskjerm


Da har jeg endelig fått nytt stoff på denne lampeskjermen. Lampen ble kjøpt på NMS gjenbruk for 10 kroner. Den er ble sprayet gul for noen uker tilbake, se innlegget her. Stoffet er fra Kaspara.
Synes den ble veldig søt:O) Skulle hatt et før bilde men det glemte jeg å ta...

Nå blir det fredagsbiff og TV kos. Ha en fin fredag kveld!

6 kommentarer:

 1. Den blei nå vel fiiiin snuppa!!!

  Grattis med "ny" lampe :o)

  SvarSlett
 2. Så flink du er :) Å jeg lengter etter sommeren , høsten er fin og da ;) Jeg har akkurat kommet inn fra "bålplassen" med bålkos og rød... :) KOS !

  Biff og TVkos er topp og !!
  Kos deg denne helga :)
  Klem fra Janne ;)

  SvarSlett
 3. Hei :)

  For en kjempefin blogg du har:) Her var det mye spennende lesestoff! Kjempefine bilder, og mye inspirasjon:) Du er flink! Vi la oss til som følger, og håper det går greit:) Vi blir hvertfall alltid veldig glad for nye følgere:)

  Klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 4. Kjempefin lampe!
  Naaa fikk jeg nesten litt lengt mot hoest og kakao og pledd paa sofaen og saant... Ingen behov for det her i Texas, der Pafrikaene fererer for oyeblikket. Dvs, resten ferierer, mens Pafrika ligger strykeflat med kanonforkjoelelse paa sofaen. Takk og pris for pc og Blogglandia innen rekkevidde!

  Fin mandagskveld til deg!

  SvarSlett
 5. Hei Tuppelure :) Blir så glad hver gang du er inne og kommenterer hos meg ;) Jeg skal legge ut hvor jeg finner maler og sånn, i det neste innlegg, hvor det er om brodering ;) Men du skal få det nå Tupp : www.freepatternsonline.com /xsharts/alphabets.htm

  Der finner jeg forskjellige alfabeter og border som jeg printer ut , og ser etter :)
  Lykke til :)
  Klem :)

  SvarSlett
 6. Se der ;). Det ble en kjempesjarmerende lampe - som INGEN har maken til ;). Jeg har blitt så glad i gult jeg. Kjenner det er en farge som er så fylt med energi og glede på en måte. Har noen lamper på gang som mannen min skal hjelpe meg (hvis jeg er heldig) å få elektrisk orden på i løpet av høstferien her nå. Vi bor i nytt hus med jordet system - og da passer jo ikke kontakter på eldre lamper. Skal se og lære, slik at jeg kan klare meg selv neste gang. Koble ledninger har jeg aldri gjort før. Jeg gikk naturfaglinje på gymnaset - men fysikk var ikke min sterke side - og jeg styrte fort unna det faget ;).

  Hei og hopp ;).

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...