torsdag 9. september 2010

Kule, gule lamper og en fin blogg

Når man først er i gang med malerkost og diverse er det så fort gjort å gjøre unna litt andre maleprosjekter. Denne kule lampa fant jeg på Fretex for et par uker siden. Visste med en gang at den skulle bli gul og det har den nå blitt. Nå mangler jeg bare en passende skjerm....
Denne lille tassen fikk også bli gul. Tenkte kle skjermen med et fint stoff. Tror dere jeg bare kan gjøre det utenpå skjermen slik den er nå?
Mens jeg var ute og kjøpte mer maling i dag fikk jeg med meg et noen garnnøster fra Europris. Håper de kan egne seg for å hekle tøfler. Kreativ tommel la ut en fin DIY på tøfler her og jeg gleder meg til å få tid til å kose meg med hekling, en tekopp og levende lys en kveld.
Jeg har forresten tatt to lag med lakk på dørene og hylla nå, men har ikke ork til å gå i kjelleren igjen for å ta bilder. Er limt til sofaen akkurat nå med "Interiørhelvete" på opptak.
Selv om jeg kom opp fra kjelleren i går kveld og så ut som en gammel grå dame så ser resultatet meget lovende ut....:O)

Før jeg hopper til køys vil jeg komme med en blogganbefaling. Tevangas teselskap er en kjempekoselig blogg med interiør, bruktfunn, krative ideer og masse hygge. Så ta en tur innom og hils på Tevanga :O)
God helg!

6 kommentarer:

 1. Jæ !! Så stilig den lampa ble .Det skal gå fint å legge stoffet rett på lampeskjermen , jeg har sett det i en blogg: Nestet et hem at trivast i .Tror jeg det skrives ;) du finner henne inne hos meg .Koselig at du nevner Tevanga :)

  Ha en fin fin helg :)
  Klæm fra mæ :)

  SvarSlett
 2. Heejsan! VAd kul att du hittade till min blogg så jag kunde hitta till din ;-) Underbar gul lampfot du har fixat. Hoppas att du får nytta av min DIY på att klä lampskärmen... den kommer att bli superfin!

  Trevlig helg!
  /Lotten

  SvarSlett
 3. Lampen ser kul ut, flink er du!
  Og så hyggelig at du linker videre til andre blogger - jeg stikker inn til Tevanga med en gang, jeg!

  Fin lørdagskveld!

  SvarSlett
 4. God aften! Så koselig at du ville anbefale bloggen min :-) Nå ble jeg kjempeglad! Og det er selvsagt helt i orden at du lånte bildet.

  Og gult er virkelig kult. Begge lampene var superfine! Du må blogge dem igjen når de har fått skjermer!

  Ha en fortsatt fortreffelig helg,

  Klem fra Tevanga

  SvarSlett
 5. Fine lamper! Eg har og gjort ei lampa gul nå (kan se det på bloggen min). Herlig farge! :-)
  Kjekt med blogganbefaling! Eg tar turen innom :-)

  SvarSlett
 6. Gult e kult ja!!

  Takker for tips om bloggen i samme slengen. Enig med du! :o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...