tirsdag 28. september 2010

Så glad, så glad....

Se hva jeg har fått! To stk skåler fra PiP Studio. En god venninne hadde sett på bloggen at jeg ønsket meg den blå tapetet og tenkte derfor at jeg kanskje likte skålene. Gjett om! Jeg elsker dem! :O)Lørdagens feiring ble kjempebra. Masse gode venner, dansing og morro til den lyse morgen. Tuppeluremannen holdt en fin tale med bilde- og filmfremvising han hadde laget sammen med ungene. Jeg hadde rimelig hjertebank da ja....fantastiske familien min! Og gaven fra Tuppeluremannen......

.....tur til København og Mamma Mia forestilling på Tivoli! Jippi! Jeg som har hatt sååååålyst til Køben og endelig blir det. Jeg har aldri vært der før og gleder meg sinnsykt! Tusen takk kjære mannen min :O)
Tips om brukt- og stoffbutikker taes imot med takk:O)

Fra andre herlige venner fikk jeg denne knallfine, digre tallerkenhyllen, en mindre hylle, klokke og nips. Alt fra fine Arbeidshuset.
Denne fine godlukten fra Mathilde M. henger nå på toalettet og lukter fantastisk godt!
I tillegg fikk jeg en del saftige gavekort og en vinkveld på byens nye mat og vinhus. En kjempekreativ og koselig gave som jeg gleder meg veldig til!

Nå lover jeg å slutte å tyte om bursdagen min..hehe! I ettermiddag ryddet jeg plass på arbeidsrommet til symaskina så nå blir det kanskje mulighet for litt sying igjen. Jeg har vært så heldig å sikre meg hele 3 av Kasparas stoffpakker så nå klør det i fingrene......

4 kommentarer:

 1. Åh, for en bursdag du har hatt! Gratulerer med overstått. Og så tur til København, da, heldiggrisen. Jeg har kun vært der en gang, og det var i jobbsammenheng, så jeg har dessverre ingen shoppingtip. Men tror ikke det blir mangel på tips fra andre bloggere for Køben er vel norske interiørbloggeres favorittsted.
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig :) Herlige skåler fra venninna di , hun er go ;) Fantastisk gave fra din mann !! Du å du som du har kosa deg :) Artig å se ;)

  Kos deg denne dagen også :)
  Mytti klæmma :)

  SvarSlett
 3. Nydelige skåler, nå må Rosa ut på "jakt"! :-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 4. Kan godt forstå at du blei glad ja!!!
  Både for skåler, tur og familie generelt :o)

  Så kjekt med Købentur da!! Eg samla nåken tips i eine innlegget mitt hvis det sku værr av intr.:

  http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/siste-danmarksinnlegg-i-denne-omgang-o.html

  Kos deg!!!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...