tirsdag 7. september 2010

My mean machine...Før helga gikk vi til innkjøp av en Bosch PFS65 malingssprøyte. Med rundt 40 dør- og skuffefronter som skal males føltes dette som en god investering. En middels modell til 1500 kroner. Den behøver ikke ekstern kompressor og kan brukes inne og ute. For godt til å være sant virket som en nærliggende tanke....

Spenningen var stor da vi rigget oss til i kjelleren etter barna hadde lagt seg i kveld. Ville dette funke eller ville det bli bare kluss....?
En knapp skoletime senere hadde vi grunnet en stor hylle, to skapdører, en hel del lister og vasket sprøyta rein! Snakk om fart....

Konklusjon: den er FANTASTISK! Det ser nok ganske ujevnt ut på bildet men det er fordi det er grunningen. I morgen skal alt få et strøk antikkhvit Quick lakk.

Det går fremover på selve kjøkkenet også. De grønne veggene....

...er nå malt i fargen Isvann. Brukte INFRA maling fra Coop Bygg Extra og er kjempefornøyd med dekkevnen.
Det mørke eiketaket...

...er nå fint og hvitt. Startet med Sense tak/loft maling men denne dekte ikke etter tredje strøk (!!!) og var enormt matt. De to siste strøkene brukte jeg derfor Sense tre/list/panel i 30 glans. Er kjempefornøyd nå, men det kostet krefter....


Spotrekken fra Ikea hadde vi i vårt tidligere rekkehus, og den fikk flytte inn igjen i det nye kjøkkenet. Liker den litte røffe industri looken.
Så nå er det bare å gire opp, kanskje kan kjøkkenet være ferdig til jeg skal feire 30-årsdagen min om to og en halv uke.... Det hadde vært digg å kunne vise frem nytt kjøkken.Men ennå gjenstår fliser, benkeplater, gulv, vask, lister og en date med 40 skuffer og dører....:O)Ha en fin uke alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Wow, dere er flinke altså! Kjempelurt med en sånn sprøyte, kanskje jeg bør lufte det for mannen min? Håper du viser oss resultatet etter første strøk med maling også, hadde vært knallkjekt å se.
  Ha en fin dag!
  Klem, Sølvi

  SvarSlett
 2. Nøj - så er det bare med at komme igang. Der må kunne males meget hurtigt nu.
  God arbejdelyst
  Knus MARIANNE

  SvarSlett
 3. Jøss ! Så mye dere har vunnet over ;) Dette ser veldig lovende ut ! Vi har også planer om å male kjøkken innredningen , da skal vi jammen investere i en slik sprøyte ( Ikke sikkert det blir maling i år da men ;) Tøff "industri loock " på den lampa :)

  Lykke til videre :)
  Klæm fra mæ :)

  SvarSlett
 4. Så fin den blå fargen var. Og virkelig genialt med malingssprøyte. Jeg er litt misunnelig på alle som pusser opp for tiden. Vi har nemlig lyst til å pusse opp stua, men uansett hvordan vi vrir og vender på det må vi vente til våren. Og det er lenge til det når jeg helst skulle startet i går!! Jaja. Jeg har en laaang høst og vinter å planlegge på :-)

  Klem Tevanga

  SvarSlett
 5. Wow this house is more beautiful each day ! Congratulations !!! Yes , I do my own designs and each dress is my work , they`re nice , well thanks for your comment . Greetings I visit your blog every week , it`s very nice .

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...