torsdag 23. september 2010

Tapetdrømmer...

På veggen rundt døra på kjøkkenet skal jeg ha en tapet. Det er et ganske lite område derfor vil jeg ha noe som skikkelig vises. Lånte med meg en Pip bok fra Eiffinger full av drømmetapeter.
Den røde er SÅ fresh....helt til å spise opp.
Jeg er jo veldig glade i gult for tida og disse gule er nyyydelige! Liker best den med fuglene.
Denne blå er nok den som sklir best inn på kjøkkenet, den fine fargen kommer ikke til sin rett på bildet. Den er egentlig mye mer blå. Også er det den eneste de har inne på butikken...veeeldig fristende!


Den grønne har en deilig vårlig følelse, liker tanken på noe grønt sammen med de blå veggene.


Denne har en koselg kjøkkenfølelse. Blomstene ser ut som de er brodert på et vakkert kjøkkenhåndkle. Men den er nok i litt i romantiske laget for Tuppeluremannen...hehe....:O)
Hva synes du?

3 kommentarer:

 1. Jeg likte den gule med fugler veldig godt! Alle var selvfølgelig stilige! Den nederste var utrolig vakker! Trodde det var en brodert duk først jeg:) Men om jeg skulle valgt ut en tapet, ville jeg nok valgt en som øynene kunne hvilt på, og ikke blitt lei. (er litt kjedelig sånn).. Men hvis du sier den blå (som selvfølgelig var veldig fin den og) hadde passet best på kjøkkenet, ville jeg nok gått for den.

  Gleder meg til å se resultatet:)

  SvarSlett
 2. Hmmm. Veldig vanskelig dette. De er jo så fine alle sammen! Jeg er veldig glad i gult, og synes begge de gule var fine. Spesielt den med fuglene. Men ettersom grønt er noe av det skjønneste jeg vet hadde jeg nok gått for den gitt. Uansett er det nok lurt å velge en dere ikke går fort lei av. Vi har en knall gul tapet i entreen, men det er ikke så farlig, for der passerer man jo bare fort gjennom uansett. Kjøkkenet er et rom man er i lenge av gangen.

  Regner med det blir superfint uansett hva dere lander på :-)

  SvarSlett
 3. Åh alle er jo så nydelige. Jeg hadde nok aldri klart å velge..kanskje derfor jeg ikke har noe tapet heller...Hmm.. hehe

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...