tirsdag 9. november 2010

Her er flere tapeter fra Retrovilla.

Denne flotte boka fant jeg på Ark i Oslo. Den har masse fine instruksjoner i å lage vesker, men er nok litt komplisert for min del ennå. Må studere den litt mer før det blir noe resultat...

Noen stoffer til som jeg plukket opp på Panduro... ....og Stof2000. Jeg var nok i en ganske liten utgave av den butikken for jeg følte ikke at utvalget var det beste....

5 kommentarer:

 1. bare dånetapeter og dånestoffer:) Artig med bøker med tips og ideer:)

  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Oj, vad mycket fint! Den översta tapeten var helt underbaar och boken om väsksömnad ser jättefin ut den med ;-)

  SvarSlett
 3. Nydelige tapeter og stoffer, Jeg har fått dilla på å sy for tiden :) Det er så morro :) Lurt å se i slike sy bøker ja, jeg må vel innom bokhandelen også :)

  Ha en fin kveld :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Nå måtte jeg ta meg et oppsamlingsheat og lese gjennom de siste innleggene dine. Av en eller annen grunn er jeg ikke så flink å koble "solbaktun" med "tuppelure", men jeg skal prøve å skjerpe meg, for det er grådig koselig her inne hos deg!
  Ser ut som en fantastisk kjøbenhavnstur, jeg fikk faktisk litt lyst å reise selv, selv om jeg egentlig føler meg fint ferdig med flyturer og reising for i år. Bursdagen ser ut som nok en suksess, og jeg fikk akutt lyst på sjokoladekake. Sukk!

  Ha en fin dag, Tuppeluremor!

  SvarSlett
 5. For nåken tapetar! *sukk*
  Og det uglestoffet blei eg rett og slett litt forelska i :o)

  Sku nok hatt den boka og eg ;o)

  Ha ein superfin kveld snuppa!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...