lørdag 6. november 2010

Pakke i posten og bursdag

På torsdag fikk jeg pakke i posten. For en tid tilbake vant jeg blogglotteriet hos Tøvsjur og nå kom endelig pakken i posten. Den fine puta fallt i smak her hjemme og har fått en foreløpig plass i kjøkkenbenken.

To par fine øredobber. Knappeøredobbene hadde jeg på meg på jobb i går og fikk mange kommentarer for, positive!!

Som plaster på såret for litt forsinket levering fikk jeg fine stoffbiter fra Tøvsjura. Tusen takk for alt sammen!O)

I går kveld kom svigermor innom. Hun har vært i Frankrike og hadde kjøpt med seg tørket lavendel til meg. Så nå blir det flere lavendelposer til jul. Og denne gangen skal ikke være så gnien på lavendelen. De posene jeg lagde her kunne fint luktet litt mer...
I dag har Tuppelurejenta feiret bursdag. Tenk at det er gått 9 år siden hun kom til verden 2990 gram og 49 cm stor. Tida går så innmari fort....
Jeg hadde lagd to porsjoner pizzasnurrer, det vil si litt over 30 stk, sjokoladekake, banankake og en bolle med gele og vaniljesaus. Men etter 2 timer i klatreveggen for ungene var appetitten god, og kun et lite hjørne av sjokoladekaka og en kvart banankake stod igjen... Det er rekord her i huset iallefall...:O) Det ble ikke snømenn på kaka, men mens jeg stod og pyntet med glasur dukket det opp 3 stk fra Polly Pocket som gjerne ville delta som statister.
Ei snørte på seg skøytene og kastet seg ut på skøyteisen...
...mens to sukkersøte pingviner fulgte spente med fra vannkanten mens Polly selv mistet staven sin.
Herr Polly (aner ikke hva han heter) slappet av ved vannkanten med en kald en...kan det være en Tuborg vi skimter der..?
Godteriposer hører med, fordelt i poser og gjemt rundt i stua. I år som i fjor var det en pose vi aldri fant igjen og reservepose måtte til. Lykkelig blir den som finner den senere...

Alt i alt en fin bursdag for min kjære lille store Tuppelurejente. Mandag er den virkelige bursdagen så da blir det ny kakerunde.

Ha en fin lørdagskveld!

7 kommentarer:

 1. Så fin ei pute!
  Og virkeleg kjekk bursdagsfeiring for jenta di.. Kjekt når det er vellykka..

  Fortsatt god helg i stova :-)

  SvarSlett
 2. gratulerer med overstått bursdag til 9- åringen:) Fiiin bursdagsfeiring du har laget til henne:)
  Flott pute, øredobber og stoff du fikk fra Tøvsjura:)

  Lørdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Fin pute :) Du var heldig , så snilt av Tøvsjur å legge ved øredobber og stoffer ;) herlig het , den kaka tar kaka !! Bra jobba :)Gratulerer til 9 åringen :)
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 4. Virket som en koselig feiring av 9åringen! Og for en lekker kake da! Gratulerer med både bursdagsbarn, og som vinner av giveaway!

  Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 5. Hipp hurra for Tuppelurejenta! Og heldige heldige bursdagsbarn som fikk den KULESTE kaka! Hele Tevangafamilien har vært i barnebursdag i dag, og det var skikkelig slitsomt. Ungene er fremdeles høye på sukker og herjing og nekter å sovne.

  Den stoffbiten lengst til venstre i stoffpakka fra Tøvsjura har jeg i form av to hele dynetrekk. Tror de skal få være fredet, og kanskje få ny rolle i huset som juledynetrekk??

  Tapeten i forrige innlegg er virkelig nydelig. Og lukten går sikkert bort etterhvert. Når det gjelder Schleich-dyrene er jeg så enig med deg. De er kjempeherlige! Min eldste gutt elsker disse dyrene, og har nå uforskammet mange... Det verste er at vi sikkert må kjøpe like mange til minstemann, for han får ikke lov å låne dem! Ingen krise nå når han er 9 mnd gammel, men tenk når de er 3 og 5 år gamle... Skrekk o gru.

  Her skal kvelden stå i latskapens tegn, slitne etter barnebursdag skal vi snart flate ut foran tv'n. Tror Tevangamannen allerede er godt i gang gitt...

  Klem

  SvarSlett
 6. Fiiine puta du har fått av Tøvsjura da!
  Heldigen!
  Og snakk om engasjert kakebaking, imponert!
  Og tapeten i forrige innlegg da... misunnelig :o)

  Kosa deg med nok ei bursdagsfeiring i mårå :o)

  SvarSlett
 7. Grattis med vinnerlykke til deg, og bursdagslykke til Tuppelurejenta! Herlig pyntet både kake og bord. Hmm.. Hvor blir det av de forsvunnede godteposene? Har dere en sånn sniknisse et sted? ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...