fredag 21. januar 2011

Arbeidskroken min


Da er jeg på plass i arbeidskroken min. Det er så deilig å ha alt "dillet" mitt samlet på et sted, og til et sted som bare er mitt.
I andre etasje ligger alle fire soverommene og midt mellom ligger denne lille stua. Den har ganske bra størrelse men på grunn av fem dører, et vindu og en verandadør har den alltid vært vanskelig å bruke til noe nyttig. Vi har hatt stående en sovesofa, en TV og det gamle skrivebordet på bildet her, men stua har stort sett bare blitt brukt når barna ser TV om morgenen og ROT.
Hit havner alle bøttene med rene, tørre klær og her blir de ofte stående noen dager til vi trenger bøttene til enda flere nyvaskede klær.
Men det var altså Tuppeluremannen som fikk denne gode ideen om å lage arbeidskrok til meg her oppe. Han var lei av symaskina som alltid tok opp plassen på kjøkkenbordet og av at vi satt på hvert vårt rom om kveldene.

Her oppe har vi nemlig bare flyttet på sofaen for å gjøre plass til bordene. Så nå kan vi sitte her sammen på kveldene. Her har vi TV og vedfyring og vi har skikkelig kost oss sammen de siste kveldene. Stua nede har stått avlukket og med nedskrudd varme fra tirsdag til i dag, så man skal ikke se bort ifra at vi også kan spare litt på strømutgiftene fremover...hehe
Døra rett frem er til rommet til Tuppelurejenta (den har vært uten listet i 2 år men nå ser det ut til at det blir ordnet ganske snart, hehe), den til venstre går ut i trappegangen og på venstre side ute av bildet er rommene til guttene. Her har lillemann sneket seg med på bildet:O)
Han har hatt hjemmedag med mamsen i dag og vi har "tosa" oss som han sier:O) (Kosa oss altså)

Bunkene med stoffer har ikke kommet skikkelig på plass ennå. Vi har lagt inn en hyllebstilling hos en god venn som er på IKEA i helga. Hyllene skal stå til høyre på bildet nedenfor. De blå tapebitene markerer høyden på de to hyllene, en midt på veggen og høy. Skal ta nye bilder når alt er på plass.

Den lilla stolen er lånt fra jenterommet. Men en skikkelig kontorstol må til snarest for denne er helt forferdelig å sitte på...bra den bare brukes til å legge klær på til vanlig.
Også var den denne kule Luxo lampa da.....den lå i garasjen vår! Kan du fatte... Gjett om jeg ble glad da Tuppeluremannen hentet den inn til meg. Den var nesten svart, men etter en runde med salmiakk ser den nesten ut som ny:O) Lykke!

En inspirasjonstavle må man ha på arbeidsplassen. Ikke så mye har kommet opp ennå men Tuppelurejenta har hengt opp hjertet hun har laget. Den lille hylla fant jeg på loppis i sommer og har bare stått på vent til nå.
Nå er det fradagskos som står for døra og vi skal kose oss på stua nede med Club Sandwich, Korslaget, fyr på peisen og muligens litt knask.


Ha en fin fredag kveld og en fortreffelig helg alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Åh, så her lig med sykrok! Og veldig koselig at dere kan sitte sammen om kveldene. Her har jeg faktisk blitt stuet innpå en bod! Drømmer om litt mere plass etterhvert, dastår egen sykrok høyt på ønskelista:)
  Ønsker deg mange fine stunder i kroken, og gratulerer med hund! Blir spennende å få han i hus sikkert!

  god helg!

  SvarSlett
 2. Hvor fint!! Lækre møbler, du har... Både borde, hylder, lamper... Mums!
  God weekend/helg,
  fra Line

  SvarSlett
 3. Hvilket herlig innlegg, elsker realitetsblogging der man får se hvordan folk egentlig har det, og hvordan de løser diverse utfordringer! Love it! :-)

  Ha en strålende helg med masse kos:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 4. for et herlig arbeidssted:) Slik kveldskos er utrolig hyggelig da, tenk å sitte i samme rom, du med sysakene dine og mannen med radio eller tv:)

  Blir bra palss til de herlige stoffene dine også ser jeg:) Ikea har praktiske løsninger på mye:) Liker blåfargen på stolen:)

  Ha en kjempehelg:) Tenker på valpen dere skal hente snart, kribler i magen på deres vegne:) Husker så godt da vi henta Kira i Førde, herrrlig tid:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 5. Så fint rom du har. Kreative detaljer overalt der. Og så nydelig den store kakeboksen var, den med blomstene på. ;)

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 6. Heldige deg!!!
  Tippe dåkke tenke; koffår har me ikkje gjort detta før?!! ;o)
  Så kjekt!

  Og så ska dåkke få hund?! Fantastisk :o)

  Itte mange utsettelser av forskjellige grunner, så har eg endelig så smått fått satt igang med sying ja :o)
  I dag har den til og med fått plass på... ja, kjøkkenbordet :o) Ingen håp om eget syrom i min litle leilighet, men men :o)

  Håpe helga har vore storveis fin og at den nye veka blir det og :o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...