tirsdag 4. januar 2011

Fine ting


Min stilfulle og snille svigermor har fått med seg at jeg er på utkikk etter Wiinblad design. Så til jul lå denne fine vasen under juletreet til meg. Nå pynter den opp som lysestake i kjøkkenvinduet. Jeg er så glad for den:O)

Under treet lå det også fine Blafre bokser og flasker til barna. De to store matboksene fant jeg på romjulssalg på favorittbutikken min Caramel. Halv pris på hele butikken hele romjula!!!! Og jeg som ikke kom meg dit før torsdagen....da var alle Rice bollene og en hel del andre favoritter borte! Det skjer ikke igjen....

Kjøpte iallefall noen Blafre papir, denne fine julepynten og en JUL lysestake. Julepynten er nå pent pakket ned og på vei opp på loftet.
Nå er huset litt stusselig og tomt etter at jeg tok et kjempeskippertak og ryddet ut jula i går ettermiddag, så nå må jeg lete etter ny inspirasjon til heimen. Og er det noe det er rikelig av her i Bloggeland så er det inspirasjon:O)
Takk for det alle dere flotte bloggedamer!

5 kommentarer:

 1. så herlige ting du har i kjøkkenvinduet:) Nydelig lysestake/vase og super marmeladeboks da:) Ja, det er herlig å rydde jula og begynne på "nytt" med stylingen synes jeg:)
  Flotte bokser fra Blafre:) neste romjulssalg befinner du deg utafor Caramel før de åpner, tenker jeg;)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. WOW!! Fy søren, så mye fint!! :-)
  Lysestaken var helt skjønn, love it!
  Og Blafre... trenger jeg si mer?? :-)

  Kos deg masse med de flotte tingene dine og ha en fortryllende onsdag:-)

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 3. Det var dengang, at skønneste blog. Tilslutte mig, så snart en permanent instruerer og vende tilbage snart.
  God dag fra
  Ms Everyday

  SvarSlett
 4. Superfin vase! Og fine kupp, ska sei! Jeg klarer ikke helt å kjøpe julegreier etter jul, for jeg blir så inderlig lei av hele julen når den er overstått. Da må den ut! Men lurt er det, så hvis jeg snubler over noe fint skal jeg stramme meg!
  Godt nyttår!

  SvarSlett
 5. Blafre er så bra!! Veldig mye fint, kjekt å se på bildene dine :-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...