mandag 24. januar 2011

Award til meg!

Jeg har fått en award fra Line med den fine bloggen Dalgaarden. Tusen takk Line, det varmet:O)

Med awarden hører det med å fortelle 3 ting om seg selv, so here it goes.....
1. Jeg er yngst av tre søsken, hele 11 og 12 år er det mellom meg og min søster og bror. En riktig atpåklatt altså og praktisk talt vokst opp som enebarn. Bortskjemt? Nei ikke egentlig....
2. Jeg elsker sjokolade! Jeg tenker på sjokolade hver dag, det skal veldig mye til for at jeg går forbi en skål sjokolade. Men jeg forsøker å la være, bortsett fra på lørdag. Da er det fritt frem. Det er tipset til Yngvar på Puls; gjeninnfør lørdagsgodteriet! Det liker jeg. (Også sier han glem alle kurer og det liker jeg også:O)
3. Jeg ELSKER å spille spill. Jeg er rett og slett spillegal! Jeg takker aldri nei og jeg gir alt for å vinne. Det bør helst være spill der man må tenke og prestere, strategi og kunnskap. Ludo og yatzy er ikke noe for meg, også har jeg vanskelig for å la ungene vinne. Jeg gjør det men det river litt......
Favorittspillene er Risk, Settlers, Scrabble, Gruble, Kortskalle og Cranium.
Så det var det. Da sender jeg awarden videre til disse flotte bloggerne:
Eple, den sjarmerende lille Blogglandiaspionen
En støvel og en sko, her finner jeg masse inspirasjon og yum yum...:O)
Håper dere tar imot:O)

4 kommentarer:

 1. Gratulera så masse med velfortjent award!
  Så kjekt å få veta litt mærr om deg og da :o)

  Og veeeldig verdige dei du sende de videre te. E blant mine favoritter og :o)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med Award :) Gøy å få vite mere om deg . Kjenner meg igjen i sjokoladen. Jeg er eldst og har ei søster som er 8 år yngre,var nesten som enebarn jeg også . Men bortskjemt, NOUP ;)

  Ønsker deg en fin Tirsdag :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Gratulerer med award- og tusen takk for at du ga den til meg også :) Det setter jeg stor pris på. Synes den er så veldig fin den "award-logoen". Fine farger- og deilige kaker!

  Kjekt å lese de tre tingene du forteller om deg selv. Selv er jeg også (alt for) glad i sjokolade. Klarer dessverre ikke å holde meg til bare lørdager (selv om en del av meg ikke mener det er noe beklagelig med det :-)). Men jeg tror at Puls-Yngvar nok er den mest fornuftige stemmen her :-)

  Ha en fin dag og en fin uke- og kos deg med velfortjent award!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til deg, og tusen takk! Jeg ble litt satt ut her, tenk at du tenkte på meg da...så koselig. Veldig kjekt å lese litt mer om deg også.
  Ha en fin kveld, søte deg!
  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...