onsdag 11. august 2010

Bollekjærlighet!

Før vi dro på ferie var jeg en snartur innom en av favorittbutikkene mine og hva kunne ikke mitt øye skue der! Nyankomne Rice varer, og best av alt disse bollene som jeg har gått og ønsket meg. Fantastisk fine og praktiske, kan brukes til både servering, matlaging og oppbevaring.
I'm in love! Tror nesten jeg må ønske meg et sett til i andre farger :O)
Tuppelurejenta la sin elsk på Rice skjeene og det kunne jo ikke mamsen motstå så de fikk også være med hjem. I tillegg ble det en rull Blafrepapir og liten pakke til Tuppeluremannen, nemlig en kopp fra Faldby med Super Far på.Her er vimpelrekka fra Budeiesøm kommet på plass på Lillemann sitt rom. Bildehyllen skal etterhvert byttes ut med en tallerkenhylle som står i garasjen og venter på å bli malt. Ting tar tid her i huset....
Det søte bildet på hyllen er laget av Inga Oline Vårdal. Hun lager de søteste bilder i retrostil.

4 kommentarer:

 1. De skåle fra Rice er smukke. Jeg har tit haft lyst til at købe dem. Det er kun fordi, jeg har aftalt med mig selv om, at jeg ikke behøver at købe alt, hvad jeg ser, at jeg ikke har købt dem endnu - for det sker jo nok en dag.
  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 2. Heihei, fine boller du har fått deg. Fine friske farger. Skulle ønske jeg trengte nye boller jeg og. Hehe kanskje jeg får bake hardt fremover slik at de jeg har blir slitt?!..
  For DA trenger man jo nye boller!
  Liker også bildet! Kjempe søtt var det. Hun damen skal jeg ta å sjekke ut.

  Fin kveld ønskes deg,
  mvh Med et lekent sinn

  SvarSlett
 3. Fine boller :)Å det bildet likte jeg kjempegodt :)Søtt at du har kjøpt kopp med super far ;) Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Herlig, fargerik shoppinglykke det. :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...