onsdag 23. juni 2010

Endelig litt sol

Sankthans og endelig en dag med sol. Det har vært stusselig med været her de siste ukene. Bare regn og overskyet. Siden båtturplanene allerede var avlyst ble det grilling i hagen med hele familien..... ....og jordbær og sjokoladepudding til dessert. Siden vi har ferie hadde vi en liten familieshopping i dag. Var på Clas Ohlson og fant de fine skjørefjølene som Den Gode Feen tipset om tidligere, noen fine sugerør, en grønn fluesmekke og nusselige muffinsformer med røde blomster fikk også være med hjem. På KID ble det en ny voksduk, den grønne på bildet over, og prikkete servietter. De fine papptallerkenene kjøpte jeg på Nille forrige uke, måtte ta de med på bildet for det passet så godt med fargene..hehe.

Ellers er det dette som preger dagene; maling! Dette er sprossene til fremsiden av huset og alle trenger 3 lag maling. Huhei som det skal males!
I morgen går turen til Geirangerfjorden. Da må vi frem med turbagen, den er er så fin at den må vises frem. Fått den av ungenes spreke oldemor.

1 kommentar:

  1. Herlige sommerfarger det der. Skjønner godt du ble fornøyd med det ja. :)

    Huff og huff.. Maling av vinduer er et pirk uten like. holder på så smått med det her også, men det går som sagt smått.. Godt man har noen måneder på seg før vinteren setter inn. :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...