lørdag 26. juni 2010

Hjertebank og regnvær

To vindu rakk vi å male i går før det striregnet. Så da ble det en tur på kjøpesenteret på jakt etter den berømte, etterlengtede one piecen til Tuppelurejenta. Og mamsen fikk tatt en tur innom Fretex. Hadde våknet med en følelse av at i dag ville det ligge et fint sengetøy og vente på meg et sted. Og jammende lå det ikke bare et dynetrekk med rosa blomster der men en hel bunke med store stoffer i herlige mønster og farger. Det må være mine første skikkelige hjertebankstoff som Den Gode Feen kaller det for jeg ble veldig lykkelig!
Disse under er i chiffon.

Tuppelurejenta fant en bok og en fin gammel kakeboks med morsomme eventyrbilder på.

Det har vært lite tid (og ork) til sying disse dagene, men fant likevel litt tid til å sy disse soppene som ble sendt med lappeteppet til Rakel i dag.
Utsikten bak symaskina i går kveld. Elefanten er sydd av Tuppelurejentas gamle sommerkjole og både den og soppene er som dere sikkert ser inspirert av Den Gode Feen.

Været har i dag klarnet opp til blå himmel og sol så vi har fått unna en del maling i ettermiddag. Ungene er nå på hyttetur med mormor og bestefar så i morgen skal vi svinge malerkosten og kose oss fra morgen til kveld!
GOD NATT!

4 kommentarer:

 1. Gøy å få tak i ting og tang som smelter hjertet litt ekstra. Nydelig den boksen! Den hadde jeg virkelig falt for også, så Tuppelurejenta var virkelig heldig der. :)
  ble det onepiece på henne i dag? Hadde vært spennende å se den, for lilla er jo bare en helt herlig farge. :)

  Morsomme sopper, og herlig elefant. Gøy å lage litt sånne detaljer.

  Hei og hopp i sommersolen fra Huldra. :)

  SvarSlett
 2. Nei det ble ikke Onepiece denne dagen heller, men nå er det bestilt på nettet. Hun venter i spenning og teller dager, tar inntill 14 dager levering. Men hun har stor tro på at det kan gå fortere så kanskje hun kan kose seg i den i flyet på vei til Mallorca neste lørdag. Hehe...

  SvarSlett
 3. Får håpe sommerposten går litt kjappere enn vanlig for Tuppelurejenta da. Når man virkelig ønsker seg noe er ikke tålmodighetstiden den beste vil jeg tro. Krysser fingrene for at hun får den til turen. :)

  SvarSlett
 4. Hei. Kjekt at du ble med i min give away. Så fikk jeg oppdage din blogg også. Kjempefin. Ser du har vært superhelig på Fretex!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...