fredag 11. juni 2010

Fin fredag....

Endelig helg igjen. Det småregner men er fint og mildt. Det har vært en travel dag på jobb og kroppen verker aldri så lite. MEN det er lønningsdag i dag og kjøleskapet er fyllt opp med god mat. Det kan vel knipe litt hos hver og en når det nærmer seg de siste dagene før lønning, da er det deilig å kunne fredagshandle skikkelig.

En rask og langt tidligere enn vanlig fredagstaco er inntatt og de to eldste ungene er på fredagsgolf. Lillemann ligger på lekerommet og brummer med en bil så mor har sett sitt snitt til en rolig time foran laptopen.
Har akkurat tatt en runde i hagen for å få vist frem rodhodendronen som blomstrer så vakkert akkurat nå. Den er 80 år gammel og bærer delvis preg av det, men er ikke det litt av sjarmen også....? Dette er epletreet til Lillemann. Det ble plantet sommeren han ble født, det vil si for 2 år siden. Fikk litt hard medfart i vinter da nesten alle greinene gikk dukken. Likevel blomstrer det så fint. Like søtt som Lillemann!

God helg!

2 kommentarer:

  1. Hei ;). Oj det var en veldig, veldig fersk blogg. Jeg ble den første følgeren din. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.

    Selv om jeg har tunge dager, så ble jeg en gang født med riktig bein først (heldigvis) - og klarer å gripe tak i de halmstråene jeg finner. Å være kreativ, form og farger - og blomster er alltid godt for meg. Og så vet jeg at neste dag kan bli helt annerledes.

    De beste ønsker for blogglivet ditt og bloggen din ;). Hei og hopp - ha det godt!

    SvarSlett
  2. Hørtes ut som en hyggelig kveld det. Deilig og rolig, og herlig med blomstene. Blir jo spennende å se om det blir noe epler ut av de. Tenk så stolt han vil bli da! :)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...