mandag 7. juni 2010

Herlige mandag.....

For de fleste er ikke mandag akkuart noe å rope hurra for, men for oss som jobber turnus kan det iblandt være motsatt. Arbeidshelger kan bety slitsomme vakter, dårlig samvittighet for å ikke være sammen med familien og et rotete hus. Da kan mandagen være herlig, spesielt når det er FRI og nydelig vår vær. Jeg kaller det vårvær selv om det er godt ut i juni fordi det fortsatt er kaldt i lufta.

Sov først til klokken halv ni, da to herlige lysluggede gutter stod i døra og strålte. Da hadde storebror hjulpet lillebror ut av sprinkelsenga. Gode storebror!

Litt dårlig samvittighet for å levere guttene på barnehagen på sånn en fin dag med blå himmel og sol, men av og til trenger mamma en fridag....
Det er ingenting som får igang arbeidslysten som frokost på terassen med noen hage- og interiørblader. Her ser du så vidt en av plaststolene mine. Ikke spesielt glad i de nei. Hvite hagemøbler i tre står øvert på ønskelista for hagen.
Foruten diverse hagearbeid og rydding har jeg i dag malt ungenes hagebord og en blomsterkasse vi ungene skal så sukkererter i....
.... og malt blomsterkrukkene med bengalakk.
På tross av arbeidshelg fikk jeg og guttene oss en koselig søndagsfrokost sammen, mens pappa fikk sove lenge og tuppelurejenta var på hyttetur.
Da er det stas å få spise egg av nyanskaffede Green Gate eggeglass.....
....og tropisk juice fra små krystallglass. (Guttenes ønske ikke mitt som måtte fylle juice hver minutt..hehe)
Nå sover alle tre barna søtt, tuppeluremannen er på jobbreise, huset er nyvasket og mor har nok en fridag i vente. Herlig! Da blir det mer maling og hagearbeid.

1 kommentar:

  1. Hvordan ble resultatet når du malte krukkene? Holder de seg pene? Jeg lurer på å male de jeg har, det er jo for galt å kaste de;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...