tirsdag 29. juni 2010

Plast og puter

I dag dro Tuppeluremannen og de to eldste barna på hytta for å hjelpe farfar å snekre vedbu. Og Lillemann er hos mormor og overnatter. Så ad er mamsen helt alene i verden. Iallefall føles det sånn med det samme. En rungende stillhet, nesten så det er ekko i hodet.
Men mamsen vet å utnytte alenetid. Jeg har malt, handlet, spist takeaway kinamat, malt igjen, ryddet og sydd.
Innimellom der et sted var jeg innom Plantasjen for å kjøpe lilla lys. Fant ikke lilla lys men fant PLASTTEPPER! Jippi! Billige var de også. Så det ble et stripete grønt på rommet til J......

...og et nydelig lilla som jeg ikke helt vet hvor jeg skal ha, men foreløpig får det ligge i gangen. Love it!!Var også på Coop og handlet og gjorde noen små funn. Muffinsformer i pastell, marshmellows i pastell, søte telys med deilig duft av magnolia og en stor eske med lilla servietter. Det har alltid irritert meg at slike store praktiske esker med servietter må være så stygge men denne var jo ikke så aller verst....Kvaliteten derimot....

På kvelden rigget jeg meg til på kjøkkenet med symaskina og en god film. Jeg har nemlig TV på kjøkkenet. En fin liten, HVIT, flatskjerm diskret plasert oppe på veggen. Så kan mor være både TV slave OG effektiv.

Så mens jeg satt der i magnoliaduften min og så på herlige Johnny Depp i "Chocolat" (en herlig film og forøvrig) fikk jeg sydd hele 2 puter.Denne med et gammelt broderi i midten, dels av gjenbruksstoff og nye stoff,

og denne som jeg sydde av restene etter den forrige puta med en heklet brikke fra Fretex i midten.

Skulle gjerne sydd mer utover natten men kroppen skrek etter å få legge seg.

GOD NATT!

4 kommentarer:

 1. Heisann :))Takk for kommentar på bloggen min. Titter bare innom for å svare på spørsmålet om vatteppene mine er nye eller gamle. To av teppene kommer fra Noa-Noa mens alle de andre kommer fra loppemarked de siste årene. Koster sjelden mer enn 30 kroner :)
  Koselig blogg du har forresten!
  ha en fortsatt fin sommer! Beste hilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Leste alt, hadde tenkt å kommentere en hel masse, men glemte alt da du sa hvilken film du hadde sett. Drømte meg helt bort jeg da, for den filmen er bare vakker. Den skal virkelig frem skuffen snart. :)
  Jo! Nå husker jeg at jeg synes barnerommet ser ut til å være et veldig hyggelig gutterom. Deilig blåfarge som sto godt til den grønne ryen. Nå fikk jeg jo også et godt tips til muffinsformer i søte farger. Høres ut som du fikk en god og produktiv dag for deg selv. :)

  SvarSlett
 3. Hei!

  Du og du så effektiv du er. Skjønt med en kveld for seg selv og bare gjøre ting en selv vil. Gode innkjøp, de teppene var herlige. Muffinsformene like så. Likte putene godt også.
  Ikke lett å gi seg når man er inne i en så god kreativ runde. Kjenner meg igjen der.

  Ha gode sommerdager videre,

  mvh Mumsi - Med et lekent sinn

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar! :-)
  Merkelappane mine får eg fra minanamnband.se. Veldig kjekt med sine egne merkelappar!

  Det hørtes jammen meg deilig ut me ein kveld heilt for seg sjøl. Og hjelpe meg så effektive du va! 3-barnsmammaer blir nok kløpperar på multitasking :-)

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...